Kuudes jakso

Jaksossa kirja-arvontaa ja seuraavat kysymykset


"Mitä olisi mielestänne hyvä ottaa huomioon kisoihin valmistauduttaessa; treeni, lepo, ruoka, psyykkinen valmistautuminen? Ja tarkoita tässä viimeisiä viikkoja ennen kisoja, olettaen että treenikaudella on jo otettu huomioon tulevat kisat. Voi olla vaikea antaa kaikenkattavaa vastausta, mutta jos vaikka kertoisitte omista kisoihin valmistautumis-kokemuksistanne."

-Satu

"Moikka!
ottakaas seuraavaassa lepopäivässä kompressiogeari käsittelyyn jos mahtuu  Jaskan näkökulman jo tiedänkin mut sullahan tais olla käytössä jotain?"

- Ilari

"Flunssakausi on tällä hetkellä päällä. Kuinka nopeasti kannattaa jatkaa treenaamista, kun on ollut kipeä ja tervehtynyt? Ei varmaankaan heti täysillä."

-Jonne

"Huomenta! Onko teillä käytössänne jonkinlainen aamuvetreytys tai muu rutiini, jolla pistetään keho käyntiin yön jäljiltä? Vai oletteko niin mobiileja, että ei muuta kuin mies pystyyn, kahvia koneeseen ja suorittamaan elämää?"

-Tuukka

"Olen aloittanut muutama kuukausi sitten crossfit harjoittelun ja minulla on liikkuvuudessa ongelmia. Käyn tekemmässä viikossa noin 4-5 WODia. Kysymys kuuluukin, että kannattaisiko minun enemmän keskittyä liikkuvuusharjoitteliden tekemiseen Open Gymillä kuin perus päivän WODin tekemiseen parantaakseni liikkuvuuttani vai kehittyykö se samaa tahtia myös perus WODeissa?"

-Riikka

"Voiko CrossFitia oikeasti harrastaa 60-vuotiaana? Lähteekö skaalaukset aivan lapasesta jos/kun keho alkaa pettämään eri tavoilla?"

-Vesa

"Kuinka kannattaisi suhtautua palautusjuomiin? Nyt roikkuu boxilla pussi ja sheikkeri laatikossa, mutta tulee juotua sitä harjoittelun jälkeen todella harvoin (lue, jos koskaan). 

Kannattaisiko sitä kuitenkin nauttia jonkin verran rauhallisemmankin harjoittelun jälkeen vai jättää aina kunnon rypistyksien jälkeen nautittavaksi?"

-Perttu

"Milloin Jaska tulee kertomaan urheilijan ravintoasioista Crossfit Herttoniemeen tai Crossfit 10K:hon? :)

Tulokset (Crossfit) junnaa paikallaan ja työmatkapyöräily hapottaa, missä vika? Voiko puutteellinen lihashuolto (venyttelen kyllä) vaikuttaa asiaan eli putkirullailu tahi hieronta kunniaan?"

-Lauri

Hyvinvointikokonaisuus haltuun
Pikku hiljaa paleoon

Jaskan urheilijan ravitsemus-luento Helsingissä (CrossFit Basement)

Kuuntele jakso alta, iTunesista tai lataa tästä